Sommaren 2020 - Vecka 27

Dagridläger, junior Dressyrkurs,senior/stor häst

Dagridläger - ponny, 5 dagar - Vecka 27, 29/6 - 3/7 kl 9.00 till 16.00.

Då vi hade många barn som inte fick plats förra sommaren, så har vi fått till det så att både Cassie o Matilda jobbar tillsammans under lägerveckorna denna sommar och kommer därmed kunna ta emot dubbelt så många barn!

Ryttarna som är anmälda kommer att delas upp i två grupper baserad på ryttarnas erfarenhet.

Dagridlägrets nivå kan variera lite mer, men denna veckas ridläger passar barn som rider i nivå 1 och nivå 2 som kan kontrollera hästen självständigt minst i trav och börjat med galoppen.

Vi hämtar ponnierna i sommarhagen, pysslar i stallet och rider. Vi fikar och käkar mellanmål för att orka hela förmiddagen. Efter lunchen så har vi gemensamma aktiviteter med tävlingar och pyssel. Vi kör sedan ett avslutande ridpass. Instruktör: Cassie o Matilda

Vi kommer att följa gällande rekommendationer från myndigheter angående smittspridningsrisk under alla våra aktiviteter.
3950:-

Fullbokat

Dressyr - häst, 5 dagar - för dig som ridit en del och vill köra en dressyrkurs.

Vecka 27, 29/6 - 3/7, kl 19.30 till 20.30. 60 minuters ridpass, dressyr. Instruktör: Mathilda
1600:-

Fullbokat