Sommaren 2019

Hästar hör sommaren till.. Kurser, halvdagsridläger för de små, dagridläger, drop-in ridning, helghyrning och sommar-ridskola! Vi kör fullt hela sommaren.

Privatlektioner hela sommaren

Vi kommer att erbjuda privatlektioner under hela sommaren. En privatlektion är 45 minuter och kostar 500:-. Vill man rida 2 personer så är kostnaden 400:-/ryttare. Om ni vill boka en privatlektion så mejlar ni oss med dagar och tider som fungerar för er!

Mejla info@kungsbergaridskola.se med dag/tid som fungerar för er

Helghyr en häst eller ponny!

Hyr din favorithäst för en helg! Du får ta hand om hästen själv under helgen, rida två pass per dag och pyssla så mycket du vill. Helgen börjar på lördag kl 9.00 och avslutas på söndagkväll, totalt får du rida 4 gånger under helgen. Vi hyr endast ut hästarna till elever och föräldrar som rider på ridskolan. Minderåriga kan ej hyra på egen hand, utan måste ha en hästvan vuxen med som ansvarar för barnet under tiden för hyrningen. Ridningen sker i våran paddock eller ute på ängen.
750:-/helg

Länk till kontraktet för hästhyrning - fyll i och ta med till stallet